arrow_drop_up arrow_drop_down

Even voorstellen.

Wij zijn ondernemende consultants uit de sector en voor de sector

Wij helpen je op weg.

Sasja Vermeulen

Opgroeien op een camping en het afronden van bedrijfs-economische strategische studies zorgt ervoor dat ze zowel vanuit de ondernemer als vanuit het grotere plaatje kijkt.  Door een informatiekundige master heeft ze ook ervaring met data-analyse, waar ze nieuwe inzichten uit haalt en deze vertaalt naar concrete adviezen. Ook schreef Sasja voor diverse recreatiebedrijven ondernemingsplannen. 


s.vermeulen@zka.nl

+31 6 86819588

Anna Wester

Heeft vanuit haar multidisciplinaire studies (Wageningen University) en werkervaring bij futuristische hotels een vernieuwende kijk op toeristische vraagstukken en ondernemen in de verblijfssector. Ze communiceert soepel en weet mensen van alle niveaus aan elkaar te verbinden. Daarnaast beschikt ze over veel kennis rondom duurzaam toerisme en sociaal culturele vraagstukken. Wie voor zijn/haar probleem een creatieve oplossing wil moet bij Anna zijn. 

 
a.wester@zka.nl

+31 6 86846690

Rutger van de Maat

Is al gastvrijheidsondernemer vanaf zijn 13e jaar. Is nuchter, analytisch én intuïtief. Ziet daardoor kansen voor morgen waar anderen ze (nog) niet zien. Vertaalt deze in concrete adviezen. Master bedrijfskunde (small business). Komt uit Twents ondernemersnest en weet alles van online marketingstrategieën.  Maakt jouw bedrijf simpel digitaal bestuurbaar. 
r.vandemaat@zka.nl

+31 6 10156678