arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze werkwijze 🏗

1. Quick Scan

Je krijgt van ons de frisse blik op jouw recreatiebedrijf. Wij nemen je bedrijf onder de loep en komen direct met aanbevelingen. Wat kun je van ons verwachten?

  • We komen graag bij je langs en lopen een dagdeel mee om alles over je bedrijf te weten te komen;
  • Geen lang adviesrapport, maar per thema concrete ideeën over wat jouw bedrijf nodig heeft om meer omzet te genereren en toekomstbestendig te worden;
  • Je krijgt onder meer tips om de aantrekkelijkheid voor je doelgroep te vergroten, je bedrijfsmodel te verbeteren en meer en betere samenwerkingen aan te gaan.

Vervolgens ga je zelf of samen met ons aan de slag met de aanbevelingen. Deze keuze is volledig aan jou!

2. Samen aan de slag

Gaan we samen aan de slag? Dan stellen we op basis van de Quick Scan voor wat de belangrijkste onderdelen zijn waar je aan kunt werken om snel het juiste resultaat te boeken. Wij bieden verschillende modules aan waaruit jij kunt kiezen en natuurlijk kunnen wij jou hierin adviseren. Met de gekozen module gaan we vervolgens samen aan de slag.

Jij samen met de generatie Y!


Hieronder kun je meer lezen over de modules die we aanbieden.  

Dit zijn die modules 

3. Continu verbeteren

Blijf bij met ZKA FrY. Wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Wij helpen jou up-to-date te blijven met je hotel, camping of vakantiepark. Je kan altijd bij ons terecht met vragen of nieuwe werkzaamheden waar we jou bij kunnen helpen. Zo blijf je verbeteren en vernieuwen!

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst